• FAQ

  • Voor andere vragen neem je contact met ons op via de knop 'contact' onderaan deze pagina. We beantwoorden je vraag met veel plezier zo snel mogelijk.

FAQ Verzenden en retour

Hoe land duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Na het plaatsen van de betaling gaan wij zo snel mogelijk van start met de verzending. Pakketjes worden binnen de 2 dagen na betaling verzonden.
Digitale bestanden worden meteen na betaling naar je mailadres doorgemaild. Bekijk zeker je spam folder ook.

Wat zijn de kosten voor verzending?

BE €3,95 / NL €4,95
Gratis verzending boven € 50

Ik heb geen traceercode of mail ontvangen, hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een mail met het overzicht van je bestelling. Check je spamfolder indien je geen mail hebt ontvangen. Kan je daar ook geen e-mail terugvinden dan heb je hoogstwaarschijnlijk een fout gemaakt bij het schrijven van je e-mail adres of is je bestelling niet goed doorgekomen. Neem dan contact met ons op Het mailtje met een track and trace code mag je binnen de 2 dagen verwachten.

Kan ik de producten retourneren of ruilen?

Ja, indien je de aangekochte producten wil retourneren kan dit door ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

Je stuurt de producten op eigen risico en kosten terug naar Full of Yoga, Ouwegemsesteenweg 54, 9750 Ouwegem.
Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op elke in aanmerking komende retourzending of ruil:
Alle items moeten ongebruikt zijn in de originele verpakking met alle originele hangtags op het product.
Retourzending en administratiekosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de afzender, tenzij je per ongeluk het verkeerde item hebt ontvangen, in welk geval we de verzendkosten dekken om het naar ons terug te sturen.

Voor ruilingen kunt u uw nieuwe item op onze website kopen en we zullen de kosten van uw originele item kort na ontvangst terugbetalen.

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik een product retourneer?

Ja, zodra de retourzending is voltooid, betalen we de exacte productwaarde terug met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om ervoor te betalen.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen, evenals om u te informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Mocht u met een ander product willen ruilen dan helpen wij u daar graag bij.

Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden gerestitueerd.

FAQ kaartenset voor jou en mij

Moet ik al iets van yoga kennen om de kaarten te gebruiken?

Helemaal niet. De set komt met een e-book, waar je stap per stap in de houding begeleid wordt. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast heb je nog 5 flows voor kinderen en 5 voor volwassenen.

Heb je toch nood aan extra begeleiding? Dan is de videotraining bij de kaartensets zeker aan te raden. Deze is beschikbaar in de shop.

Wie kan de kaarten gebruiken?

Omdat de kaarten telkens de houding voor kinderen alsook de houding voor volwassenen toont, kunnen ze door beiden gebruikt worden. Het is bijvoorbeeld ook heel leuk om de houdingen samen met je kind te doen. Zo breng je een leuk verbindend ritueeltje in huis.

Daarnaast zijn de kaarten ook heel goed toepasbaar in de klas, of als coach, therapeut of kinderdagverblijf.

Vanaf welke leeftijd kunnen de kaarten gebruikt worden?

De kaarten kunnen gebruikt worden vanaf 2 jaar, Peuters vinden het heel leuk om onder begeleiding de houdingen na te doen. Maar eigenlijk kan je nooit te vroeg beginnen ;) Lees meer in de blog.

Hoe gebruik ik de kaarten thuis voor mezelf?

De kaarten komen samen met een e-book waarin alle houdingen stap voor stap uitgelegd worden. Je kan eenvoudig zelf een reeks opbouwen naargelang de noden van jouw lichaam op dit moment. Nood aan rust, of eerder kracht en energie?

Of je kan bijvoorbeeld iedere dag 1 houding uit de set nemen om uit te voeren.

wil je graag extra begeleiding bij iedere houding? Dan is onze videotraining een aanrader. Hier begeleiden we jou en je kind, stap voor stap in de houding. Klik hier voor de training.

Moet ik dagelijks of wekelijks yoga doen?

Dit bepaal je namelijk zelf, het belangrijkste is dat je er een gewoonte, een routine van maakt, waardoor je yoga op die manier in je leven integreert. Zie het als een levenswijze die je in je dagelijks leven toepast.

Het maakt niet uit of je nu dagelijks 10 minuten yoga doet, of wekelijks 2u, zoek wat voor jou het beste past bij jouw levensstijl.

Wat heb ik nodig om te beginnen met yoga?

Eigenlijk heb je niet veel nodig om te starten. Een matje is voldoende.

Kinderen doen het zelf gewoon op de grond, in de zetel, op of onder tafel ;).

In de videotraining (beschikbaar in de shop) raden we soms aan om op een blokje te zitten, maar dit kan eenvoudig vervangen worden door een aantal boeken of een opgerold dekentje.

Hoe kan ik yoga toepassen in de klas?

De kaarten zijn heel geschikt om een beweeghoekje of yogahoekje te maken in de klas. Naast de kaarten kan je ook gebruik maken van oogkussentjes, stressballetjes, massagemateriaal, ... Je kan de kaarten ook heel eenvoudig gebruiken als tussendoortjes doorheen de lessen, even nood aan beweging? Of eerder rust? Neem een kaart uit de set en doe de houding samen met de klas.

Voor de tussendoortjes in de lagere school of groep 3 tot groep 8, is de online training 'yoga in de klas' een aanrader. In de training krijg je naast een deel theorie, ook 20 houdingen en 12 ademhalingsoefeningen aangepast aan de klascontext. Dat wil zeggen, geen matjes nodig, schoenen kunnen aanblijven en alle houdingen zijn ofwel op of naast de stoel. Klik hier voor de training.