Onze missie is yoga toegankelijk maken, zowel thuis als op scholen, op een down to Earth manier.

Zodat kinderen krachtig en bewust in hun schoenen gaan staan en zo opgroeien tot zelfzekere individuen.

Onze missie is ook om die connectie tussen ouder en kind te versterken, op een leuke en verbindende manier.

Met Full of Yoga willen wij kinderen helpen hun innerlijke rust te vinden en te leren omgaan met emoties en stress op een gezonde manier. We willen kinderen de tools geven om hun eigen welzijn te beheren en zelfvertrouwen en veerkracht op te bouwen. Door middel van creatieve en speelse yogaoefeningen willen we kinderen helpen hun innerlijke kracht te vinden en zich te verbinden met hun lichaam en emoties.

Zodat ze stuurman van hun eigen leven worden.

Liesbeth De Backer Full of Yoga

Meet Liesbeth

Founder

Hey, ik ben Liesbeth! Ik werkte reeds 13 jaar als leerkracht en ergotherapeut in het onderwijs, speciaal gericht op kinderen met extra noden. Ook geef ik al meer dan 8 jaar kinderyogalessen aan verschillende doelgroepen.

Mijn doel is om kinderen te inspireren om hun eigen talenten te ontdekken en hun eigen pad te volgen. Ik geloof dat kinderyoga de ontwikkeling van kinderen op verschillende niveaus kan ondersteunen. Ik wil mijn kennis en ervaring delen met anderen, zodat kinderyoga toegankelijk wordt voor een breed publiek. Laten we samen werken aan een wereld waarin kinderen kunnen groeien en bloeien vanuit hun eigen kracht!

- 200u yoga teacher training
- 50u Yin yoga teacher training
- 500u kinderyoga opleiding
- Opleiding kinderyogatherapie
- Psychomotoor therapeut
- Ergotherapeut
- Ademcoach

Mandy Full of Yoga

Meet Mandy

Co-founder

Maak kennis met Mandy. Jarenlang heeft ze met veel plezier lesgegeven aan kinderen in het ziekenhuis. Na jarenlange ervaring en het volgen van verschillende yogaopleidingen, heeft Mandy haar eigen unieke visie ontwikkeld op het lesgeven aan kinderen. Ze neemt kinderen graag mee op een fantasierijke reis vol enthousiasme en creativiteit.

En alsof dat nog niet genoeg is, is ze onlangs verhuisd naar het zonnige Portugal! Maar gelukkig kunnen wij nog steeds van haar kennis en ervaring genieten, want ze deelt deze graag met ons tijdens onze opleidingen. Dus als je op zoek bent naar een energieke, gepassioneerde en getalenteerde docent die jou alles kan leren over kinderyoga, dan ben je bij Mandy aan het juiste adres!

Shop de producten

1 van 4